Over Therapeutische Elastische Kousen organisatie Nederland

Persoonlijk in Therapeutische Elastische kousen
Wij zijn een groep van 7 samenwerkende medische-speciaalzaken. Met vestigingen in het hele land. Belangrijk kenmerk is de persoonlijke aanpak in het kiezen en aanmeten van de hulpmiddelen. Om deze persoonlijke dienstverlening te kunnen combineren met zorg van het hoogste niveau, werken de ondernemers samen in de Thekon. De samenwerking stelt ons in staat een breed assortiment, elastische kousen, bandages, en aantrek hulpmiddelen te leveren.

Passie in de keten
Zorg verlenen doe je niet meer alleen. De 7 bedrijven van de Thekon werken nauw samen met huisartsen, revalidatieartsen, fysiotherapeuten, orthopeden, en thuiszorg om voor de cliënt een goed passende oplossing te vinden. Met al deze collega’s in de zorgketen delen we gepassioneerd de informatie om de eind cliënt op basis van tal van invalshoeken de zorg te bieden die hij verdient.

Innovatieve technieken
De leden van de Thekon hebben vakmanschap hoog in het vaandel. De leden van de Thekon zijn allemaal gecertificeerd door de SEMH en volgens gezamenlijk diverse cursussen om de hulpverlening naar een hoger plan te trekken. Alle leden van de Thekon hebben toegang tot de expertisegebieden van de 7 deelnemende bedrijven. Zo kan voor een hulpvraag het meest optimale hulpmiddel gekozen worden.

Thekon wordt gevormd door:

Kwaliteit wordt gecontroleerd

De door de SEMH erkende leverancier is de professional die door opleiding en jarenlange ervaring precies weet hoe te handelen. Vanaf het opnemen van de maatvoering, de vervaardiging van het product tot aan de ‘finishing touch’ bij het passen bent u bij de erkende leverancier in goede handen.
De erkenning door de SEMH heeft meerwaarde voor alle partijen: de consument, de leverancier en de zorgverzekeraar. De leverancier wordt regelmatig getoetst of de hulpmiddelzorg die geleverd wordt geleverd constant voldoet aan de eisen en aansluit bij de behoefte van de gebuiker. De consument heeft een waarborg voor kwaliteit, kennis en begrip en de zorgverzekeraar weet dat het geld goed wordt besteed.