De leden van Thekon

Hamstra Therapeutische kousen | Dokkum | Minnertsga

Firma Hamstra is al decennialang een begrip op het gebied van therapeutisch elastische kousen.Wij werken met twee vaste gediplomeerde aanmeters. Beide hebben een brede ervaring in de zorg. Ieder jaar wordt ons bedrijf getoetst op deskundigheid, werkwijze en klanttevredenheid.

Harting Nijmegen

Harting uit Nijmegen is naast de specialist voor Therapeutische Elastische Kousen ook bekend van hun oogzorg en oogmode. Harting is daarnaast specialist in bandages. Met vier verschillende aanmeetlocaties is Harting altijd dichtbij als specialist voor de regio Nijmegen

Vrijhoeven Orthopedisch Centrum | Veldhoven

Vrijhoeven Orthopedisch Centrum is een echt familiebedrijf en is uitgegroeid tot een gespecialiseerd bedrijf met deskundige, goed getrainde medewerkers. Ons belangrijkste doel is het gericht zijn op de klant en samen met de klant komen tot de beste oplossing.

Van Dijk voet & zorg | Drunen

Als gerenomeerd en erkend orthopedisch schoentechnisch bedrijf “dragen wij zorg voor een passende oplossing” bij voet, enkel, knie en rug problemen. Hiertoe bieden we een breed scala aan producten en diensten waarbij we verder gaan dan het alleen maar leverancier zijn. Deskundigheid, services en preventief advies zijn voor ons zaken die hierbij vanzelfsprekend zijn.

Anny Willemsen medische speciaalzaak | Boekel

Anny Willemsen medische speciaalzaak is sinds 1985 een familiebedrijf, gespecialiseerd in de levering van medische hulpmiddelen.Klantgerichtheid staat bij Anny Willemsen hoog in het vaandel. Om optimaal aandacht aan u te kunnen schenken is het prettig als u een afspraak maakt.

Workmed Medische Artikelen | Badhoevedorp

Workmed heeft jarenlange ervaring in het aanmeten van Therapeutisch Elastische been- en armkousen (TEK) van gerenomeerde merken. Wij meten Therapeutische Elastische Kousen aan op verwijzing van de huisarts of specialist. Voor sporters, mensen die lange bus- of vliegreizen maken of een staand beroep hebben, hebben wij een groot assortiment steunkousen, welke zonder verwijzing van arts of specialist kunnen worden geleverd.

Ventek Ambulante Compressietherapie | Beers

Ventek is de specialist in de regio tussen Nijmegen en Venlo die gratis bij u thuis komt. Daar kunt u dan samen met de zeer ervaren Frank Vendelmans de juiste soort, maat en kleur van de kous bepalen. Door onze flexibiliteit weet u ook zeker dat uw kousen zeer snel geleverd worden. Kwaliteit en snelheid gaan bij ons hand-in-hand.